Naše web mjesto koristi kolačiće za poboljšanje i prilagodbu vašeg iskustva. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Molimo kliknite na gumb da provjerite naša pravila privatnosti.

Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://www.masazestudios.hr

Ovdje ćete pronaći informacije o zaštiti podataka i praksama koje se koriste na ovoj web stranici, a posebno:

  • Što su kolačići
  • Koji osobni podaci se prikupljaju
  • Analitika
  • Kako se te informacije upotrebljavaju
  • Naša pravila o dijeljenju prikupljenih informacija
  • Kako možete ispraviti netočnosti u informacijama koje ste nam dali

Što su kolačići?

Na internetu se pojavljuju nove tehnologije koje nam pomažu u pružanju prilagođenih iskustava posjetitelja. Konkretno, tu je tehnologija pod nazivom “kolačići”. Kolačiće koristimo kako bi bili u mogućnosti ponuditi vam prilagođene informacija na našoj web stranici.

Kolačić je podatak kojeg web stranica može poslati vašem pregledniku, koji ga može pohraniti u vašem sustavu. Kolačići nam omogućuju da shvatimo tko je vidio koje stranice, kako bi imali uvid koliko često se posjećuju pojedine stranice i odrediti najpopularnija područja naše web stranice.

Ovisno o vrsti kolačića koje koristimo, kolačići nam omogućuju da naše web stranice budu “user-friendly”, na primjer, trajni kolačići omogućuju vam da spremite zaporku tako da je ne morate ponovno unositi svaki put kada posjetite našu web stranicu.

Korištenjem naše web stranice prihvaćate korištenje kolačića; ako niste zadovoljni upotrebom kolačića, preporučujemo pregledavanje pomoću privatnog ili anonimnog prozora u pregledniku ili ručnog brisanja kolačića nakon posjeta.

Više informacija o kolačićima potražite na www.allaboutcookies.org (na engleskom).

Jednostavno pojašnjenje

Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno.

Korištenje kolačića ne znači da vas doslovno pratimo kao osobu.

Ako nam pošaljete e-poštu putem obrasca za kontakt, vaše ime, adresa e-pošte i poruka bit će nam poslani e-poštom (kao što biste očekivali). Te se informacije čuvaju privatno. Mi ćemo te podatke pohraniti u vlastiti sustav e-pošte kako bismo mogli odgovoriti na vašu e-poštu.

Web stranica koristi neke kolačiće, kada pregledavate ovu web stranicu, kako bi vam se osigurao pravilan rad ove web stranice, a također nam pomažu da poboljšamo vaše iskustvo prilikom pregledavanja.

NITI JEDNA INFORMACIJA KOJU PRIKUPIMO PUTEM KOLAČIĆA VAS NE PREPOZNAJE KAO POJEDINCA – SVE JE U POTPUNOSTI ANONIMNO.

Analitika

Kako bismo pratili aktivnosi na našoj web stranici, koristimo Google Analitiku. Ukoliko se želite isključiti iz praćenja ove vrste, to možete učiniti u postavkama vašeg preglednika.

Kako koristimo prikupljene informacije

Ako ste je odlučili podijeliti s nama, upotrijebit ćemo vašu adresu e-pošte kako bismo vas kontaktirali u svrhu odgovora na vašu poruku.

Otkrivanje prikupljenih informacija

Nikad ne otkrivamo i ne dijelimo vaše osobne podatke ni e-adresu s trećim stranama.

Kako nas kontaktirati

Slobodno nam se javite koristeći ovu e-poštu: info@masazestudios.hr

Izmjene pravila privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova Pravila o privatnosti u skladu s promjenama na samoj web stranici, a koje bi mogle utjecati na osobne podatke koje prikupljamo o vama. Podrazumijeva se da prihvaćate takve izmjene ukoliko nastavite koristiti ovu web stranicu i usluge koje na njoj nudimo. Ukoliko ne prihvaćate takve izmjene, trebali biste prestati koristiti ovu web stranicu i usluge predstavljene na vitaproduct.hr i kontaktirati nas ako želite ukloniti svoje informacije.